تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم

  • کد خبر: ۳۲۸۷۱۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم
وزیر سابق آموزش و پرورش درمورد اهمیت و فایده تأثیر معدل در کنکور توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه اهداف مصوبه تاثیر معدل در کنکور اساساً ناظر به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و آینده و تربیت نسلی فکور، خلاق و اهل حل مسئله است، گفت: هدف تربیت نسلی است که به جای مهارت تست‌زنی، به خواندن عمیق، تفکر و کار عمیق روی‌آورَد؛ نسلی که مدرسه و کتاب درسی برایش مرجع باشد و از دل آن عدالت در دسترسی به کرسی‌های برتر دانشگاهی محقق شود.

رضا مراد صحرایی با اشاره به اجرای مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، آن را «گامی مهم در تحقق عدالت آموزشی» و «بازگرداندن مرجعیت به مدرسه و معلم» دانست.

وی با بیان اینکه اهداف این مصوبه اساساً ناظر به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و آینده و تربیت نسلی فکور، خلاق و اهل حل مسئله است، افزود: هدف ما تربیت نسلی است که به جای مهارت تست‌زنی، به خواندن عمیق، تفکر و کار عمیق روی‌آورَد؛ نسلی که مدرسه و کتاب درسی برایش مرجع باشد و از دل آن عدالت در دسترسی به کرسی‌های برتر دانشگاهی محقق شود.

صحرایی درباره فراز و فرود اجرای این مصوبه در ابتدای دولت سیزدهم نیز اظهار کرد: در ابتدا با فراز و نشیب‌هایی مواجه بودیم برای این منظور از سرگروه های آموزشی و جمعی از نمایندگان معلمان و صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت و متخصصان فرهنگستان علوم دعوت کردیم و درباره این موضوع با آنها به گفتگو نشستیم که خروجی این نشست موافقت با اجرای این مصوبه بود.

وزیر سابق آموزش و پرورش در ادامه به تأثیرات مثبت اجرای این طرح در مناطق محروم کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ که تاثیر قطعی معدل پایه دوازدهم ۴۰ درصد بود بسیاری از داوطلبان مناطق محروم توانستند به دانشگاه‌های مطرح کشور راه پیدا کنند. استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان تعداد رتبه‌های برترشان ۳ برابر شد و مناطقی مانند جنوب کرمان و حتی برخی از استان‌های غربی و مرزی نیز توانستند به میزان عادلانه‌تری سهم خود را از رتبه‌های برتر کنکور دریافت کنند؛ پیش از اجرای این مصوبه  ۱۱ استان میزان قبولی شان در رشته‌های  برتر بسیار کمتر از داوطلبان شان بود ولی با اجرای این مصوبه سهم استانهای برخوردار تعدیل و سهم استان‌های محرم تقویت شد.

وی با اشاره به تغییر ترکیب قبولی‌ها در گروه علوم تجربی نیز تصریح کرد: پیش از اجرای این مصوبه، ۸۶.۱ درصد قبولی‌های رشته‌های پرطرفدار مانند پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی متعلق به دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ بود. این عدد پس از اجرای مصوبه به ۵۵ درصد کاهش یافته و فرصت به شکل عادلانه‌تری بین دهک‌های پایین توزیع شده است.

صحرایی افزود: اجرای مرحله دوم این مصوبه در سال ۱۴۰۳ با تأثیر ۵۰ درصدی معدل و همچنین تداوم آن در سال‌های آتی، قطعاً اثرگذاری بیشتری در بازتوزیع فرصت‌ها خواهد داشت.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اقداماتی که برای کاهش وابستگی نظام آموزشی به یک شاخص صرفاً مانند معدل انجام شده است، گفت: معدل یکی از شاخص‌های مهم در ارزیابی وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان است، اما هدف ما این بوده که آموزش کیفی شود. گمان می‌کنم ریل‌گذاری برای ارتقای کیفیت آموزش انجام شده و دستگاه‌ها باید با سرعت بیشتری آن را دنبال کنند.

وزیر سابق آموزش و پرورش در پایان تأکید کرد: اجرای این مصوبه نیازمند همراهی جدی مجلس، دولت، آموزش و پرورش و همه نهادهای ذی‌ربط است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->